Eetwaarden:

Biologisch: Wij vinden dat het ware eten eerlijk eten is. Daarom werken wij bij voorkeur met biologische en fairtrade producten. Toch is kwaliteit het belangrijkste criterium, onze leveranciers zijn echte vakmensen die kwaliteit leveren en trots zijn op hun vak.

Lokaal: Zoveel mogelijk van onze ingrediënten zijn afkomstig van lokale producenten. Het Groninger land heeft zoveel mooie producten te bieden! Wij vinden het leuk om in onze vrije tijd zelf te zoeken naar al dit moois, maar waarderen het ook erg als u een tip heeft of zelf groente, fruit of een ander mooi product verbouwd. Graag komen we met u in contact via info@eetwaar.com of 050-8511291.

Duurzaam: Wij koken met de seizoenen mee en houden rekening met het dierenwelzijn bij de inkoop van onze vlees en vis. We bereiden zoveel mogelijk van het dier, ook de minder bekende delen proberen we aan een breder publiek bekend te maken. Naast het Eetwaarmenu en de klassiekers is er een compleet vegetarisch menu en er wordt standaard water uit de kraan geschonken. De menukaart is klein en daardoor wordt er minder verspild.

Wij gaan zuinig om met energie door het gebruik van led lampen, zijn druk bezig om ons pand te isoleren en bij de aanschaf van nieuwe apparaten letten we op het energielabel.